Atenție, constructori! Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a gândi și construi locuri, accesibile tuturor, în care putem să locuim și să muncim! Îmbină abilitățile și creativitatea ta în cadrul sezonul 2019/2020 al FIRST® LEGO® League Junior, BOOMTOWN BUILDSM, pentru a construi un viitor mai bun alături de prietenii tăi.

Împreună, CREȘTEM!

În fiecare an, FIRST® LEGO® League Junior oferă o provocare nouă și interesantă pentru a stimula creativitatea copiilor cu vârste între 6 și 10. Fiecare echipă de până la 6 copii, începe explorarea acestei teme din lumea reală cu un set inspirațional creat de LEGO® Education exclusiv pentru FIRST® LEGO® League Junior. Folosind setul inspirațional ca punct de plecare, ei modelează un nou model propriu cu ajutorul elementelor LEGO®. Pe măsură ce lucrează, ei învață abilități de bază în inginerie și programare folosind LEGO® Education WeDo și aplică aceste concepte pentru a-și anima propriul model. Echipele documentează, de asemenea, munca lor într-un caiet de lucru și împărtășesc călătoria lor printr-un poster al echipei. De-a lungul experienței lor, echipele respectă valorile fundamentale ale FIRST® LEGO® League Junior, sărbătorind descoperirea, munca în echipa și Profesionalismul Demn (Gracious Professionalism®).

Înscrierea echipelor este posibilă începând cu 12 iunie 2019. Mai multe detalii despre participare găsiți aici.

Sarcinile detaliate și materiale de lucru sunt oferite exclusiv echipelor FIRST® LEGO® League Junior începând cu 1 august 2019.

Calendarul sezonului 2019 - 2020: BOOMTOWN BUILD

12 iunie 2019

Deschiderea înscrierilor pentru al treilea sezon: 2019 - 2020

1 august 2019

Începe livrarea seturilor inspiraționale și caietelor de lucru către echipele înscrise.

Lansarea oficială la nivel global al noului sezon BOOMTOWN BUILDSM

31 octombrie 2019

Termen limită pentru înscrierea echipelor.

noiembrie - decembrie 2019

Întâlnirea antrenorilor FIRST LEGO League Junior

decembrie 2019 - iunie 2020

Expoziții locale FIRST LEGO League Junior EXPO

februarie - martie 2020

Expoziția națională FIRST LEGO League Junior EXPO, UPB, București